Om Aahøj Cykler

Din lokale Cykel Forretning i Ringsted

I starten af 2014 overgik det tidligere Ole’s Cykler til Flemming Aahøj. Flemming er tidligere lærling hos Ole, og det var derfor naturligt at Ole’s pension skulle resulterer i at Flemming overtog herefter. Fra startskuddet i januar 2014, er der derfor sørget for at bibeholde kendskabet til den gode service, der altid har været kendetegnet fra tiden med Ole. Ved starten af 2015 blev det besluttet at det nye Aahøj Cykler skulle følge med tiden, og dermed gik vi online med en ny hjemmseside/webshop, der indeholder et stort udvalg af vores produkter.

Kendetegnet ved både butikken og shoppen vil dog være uændret og fortsat indeholde vores værdier inden for service og kvalitet. Med dette i mente bydes der hjerteligt velkommen til en ny æra hos Aahøj Cykler.

I butikken fører vi alle slags cykler, alt fra børne cyler over almindelige cykler til race og MTB, vi har altid ca.170 cykler på lager.

Vi er medlem af Danske cykelhandlere, og det er din garanti for godt håndværk.
Så er det professionel vejledning og service du ønsker, er Aahøj Cykler stedet for dig.

Personalet:


Flemming Aahøj:
Flemming er fra 1962, er uddannet Cykelmekaniker som voksenlærling hos Ole's Cykler, har været i brancen siden 2002. Knap 8 år hos Roskilde Cykelcenter Flemming cykler selv en del i fritiden, både race og MTB.